Bij Bakkerij van Bentum staat kwaliteit voorop. Iedere nacht weer willen de bakkers zo goed mogelijk presteren om de allerbeste producten te presenteren. Telkens wordt gekeken hoe het eventueel nóg beter zou kunnen. Voor de bakkers van Van Bentum is alleen het allerbeste goed genoeg.

Eigenaar Robbie van Bentum werkt regelmatig zelf mee in de bakkerij. Als vakman hoeft hij maar één blik op een deeg te werpen of er even aan te voelen om te zien wat er aan de hand is. Is het precies goed, heeft het wellicht te weinig water gehad of iets te lang gedraaid? Het allerbelangrijkste wat hij zijn broden wil meegeven, is tijd. Naast zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgt namelijk alleen een goed kneed-, rijs- en bakproces voor het allerbeste eindresultaat. En voor minder doet Bakkerij van Bentum het niet.

Bij Bakkerij van Bentum vindt u allerhande broodsoorten: van een tarwe busbrood tot aan luxe desembroden, van stokbroden en ciabatta’s tot aan meergranen broden en van zachte witte puntjes tot lekker knapperige bolletjes. Smaken verschillen, dus er is voor ieder wat wils. Bakker Robbie van Bentum kijkt regelmatig bij collega’s in de bakkerij en laat zich bovendien inspireren op beurzen in binnen- en buitenland.

Heeft u speciale wensen op broodgebied? Bent u allergisch? Heeft u vragen over ingrediënten? De ambachtelijke bakkers van Bakkerij van Bentum staan u graag te woord.